Rajčatová chilli omáčka (200ml, HOT, ExtraHOT)
PPL: | 55/95Kč |
Zásilkovna: | 85Kč |
Dobírka | +40Kč |
Detailní popis produktu
Vhodné: k pizze, těstovinám, kuskusu nebo do gulášů a zeleninových salátů.
Složení: rajčata z farmy Ráječek Brno, jablečný ocet, třtinový cukr, česnek, mix chilli papriček (Habanero Chocolate, 7 Pot Yellow, Bhut Jolokia (1%), bazalka, tymián, oregano, sůl, Kampotský pepř.
#GarantovanaMinTrvanlivost#
Po otevření uchovejte v lednici a spotřebujte do 6 týdnů.
Výrobce/dovozce: Tomáš Hinduliak, Cihlářská 300, Hradec Králové 50311, IČO: 03780732
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chilli omáčky |
---|---|
MinTrvanlivost: | HOT: 23.8.2026 EXTRAHOT: 16.5.2026 |
objem: | 200 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Huhuchilli - chuť na prvním místě!
U nás si vybere každý!
Naším cílem je vyrábět chilli produkty, tak abyste nejdříve ucítili chuť a poté pálivost. Naše výrobky připravujeme v širokém spektru pálivosti - od velmi jemných až po extrém v podobě chilli extraktu. Proto si u nás vybere úplně každý - začátečník i ocelový chilližrout! V kuchyni rádi experimentujeme, neustále hledáme inspiraci a zkoušíme propojovat typicky české suroviny s netradičními chutěmi. Postupem času jsme tedy rozšířili náš sortiment z chilli omáček na výrobu ajvaru, cibulového čatní, pyré a nakládaného chilli. Významná část naší výroby je soustředěna na kimchi.
Zaměřeno na kvalitu!
Naše chilli produkty vyrábíme z lokálních surovin, které odebíráme od regionálních dodavatelů (např. farma Ráječek Brno, zahradnictví Ferby Pasohlávky, Sady Starý Lískovec). Všechny výrobky zpracováváme ručně bez jakýchkoliv chemických dochucovadel a konzervantů. Naše HUHU produkty vyrábíme s láskou v Brně.
A jak vlastně vzniklo Huhu? Na počátku bylo chilli, jak jinak!
Jednoho krásného dne v roce 2012 se začal psát můj chilli příběh. Od kamaráda Mařena jsem dostal chilli papričku Dorset Naga, která byla tak pálivá, že ji nebylo možné sníst na jeden zátah. Rozhodl jsem se proto z této papričky vyrobit omáčku na zeleninovém základu. Výslednou experimentální chilli omáčku jsem dal ochutnat přátelům, kterým natolik zachutnala, že si ji u mě začali pravidelně objednávat. A tak to všechno začalo. A proč Huhu? Název je odvozen ze zkomoleniny mého příjmení, která vznikla ve skautu, kde jsem měl přezdívku Huhulák.
Tomáš Hinduliak