Medová chilli hořčice hot 200ml
PPL: | 55/95Kč |
Zásilkovna: | 85Kč |
Dobírka | +40Kč |
Detailní popis produktu
Rozmanitost chutí, které vás uchvátí!
Medová chilli hořčice překvapí intenzivní chutí s křupavým elementem hořčičného semínka. Základ tvoří kvalitní hrubozrnná hořčice, která je oslazená čerstvým medem přímo od včelaře z Jižní Moravy, dochucená bílým vínem, odrůdou Muškát moravský, černým Kampotským pepřem a špetkou chilli Trinidad Moruga Scorpion. Hořčice si zachovává výraznou autentickou chuť díky zpracování za studena.
Vhodné: ke grilování, k masu, do salátu, dresinků apod.
Mírná pálivost (1% chilli).
Složení: bílé a černé hořčičné semínko (30%), bílé víno Muškát moravský, voda, med (13%), ocet (lihový kvasný), řepkový olej, sůl, Kampotský černý pepř, chilli Trinidad Moruga Scorpion (1%).
Objem: 200ml
Obsahuje alergeny: bílé a černé hořčičné semínko
#GarantovanaMinTrvanlivost#
Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 2 měsíců.
Doplňkové parametry
Kategorie: | HUHU Chilli |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
MinTrvanlivost: | 12.1.2026 |
objem: | 200 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Huhuchilli - chuť na prvním místě!
U nás si vybere každý!
Naším cílem je vyrábět chilli produkty, tak abyste nejdříve ucítili chuť a poté pálivost. Naše výrobky připravujeme v širokém spektru pálivosti - od velmi jemných až po extrém v podobě chilli extraktu. Proto si u nás vybere úplně každý - začátečník i ocelový chilližrout! V kuchyni rádi experimentujeme, neustále hledáme inspiraci a zkoušíme propojovat typicky české suroviny s netradičními chutěmi. Postupem času jsme tedy rozšířili náš sortiment z chilli omáček na výrobu ajvaru, cibulového čatní, pyré a nakládaného chilli. Významná část naší výroby je soustředěna na kimchi.
Zaměřeno na kvalitu!
Naše chilli produkty vyrábíme z lokálních surovin, které odebíráme od regionálních dodavatelů (např. farma Ráječek Brno, zahradnictví Ferby Pasohlávky, Sady Starý Lískovec). Všechny výrobky zpracováváme ručně bez jakýchkoliv chemických dochucovadel a konzervantů. Naše HUHU produkty vyrábíme s láskou v Brně.
A jak vlastně vzniklo Huhu? Na počátku bylo chilli, jak jinak!
Jednoho krásného dne v roce 2012 se začal psát můj chilli příběh. Od kamaráda Mařena jsem dostal chilli papričku Dorset Naga, která byla tak pálivá, že ji nebylo možné sníst na jeden zátah. Rozhodl jsem se proto z této papričky vyrobit omáčku na zeleninovém základu. Výslednou experimentální chilli omáčku jsem dal ochutnat přátelům, kterým natolik zachutnala, že si ji u mě začali pravidelně objednávat. A tak to všechno začalo. A proč Huhu? Název je odvozen ze zkomoleniny mého příjmení, která vznikla ve skautu, kde jsem měl přezdívku Huhulák.
Tomáš Hinduliak